Free shipping over 500 kn

Politika povrata

1. POVRAT PROIZVODA
Ako je kupac preuzeo robu i odustao od kupnje, mora vratiti robu tvrtki u roku od 14 dana od dana primitka na adresu.
Povrat novca ili otkupninu tvrtka mora vratiti najkasnije 14 dana nakon primitka robe.
Vraćeni proizvodi moraju biti neupotrijebljeni, neoštećeni i u izvornom pakiranju. Kupac mora pažljivo pročitati upute i pravila za vraćanje robe te ih upisati na poleđini obrasca za povrat robe.
Uz vraćeni proizvod morate poslati kopiju originalnog računa i ispuniti obrazac za povrat koji ste dobili u paketu proizvoda.

Ukoliko je riječ o zamjeni, kupac će prilikom preuzimanja paketa biti obavezan platiti trošak dostave koji iznosi 25 kn (dostava 20 kn + 5 kn za plaćanje pouzećem).

Pošaljite pošiljku na sljedeću adresu:
MARTINA BOSS d.o.o. 
Domobranska 1
10370 Dugo selo

Trošak povrata robe snosi kupac.
Za vraćene proizvode ne preuzimamo narudžbe s poštanskim plaćanjem.

3. POPUSTI ZA OGLAŠAVANJE
Martina Boss d.o.o. odgovara na stvarne tvorničke pogreške kupljenih proizvoda u internetskoj trgovini bossfitofficial.com. Ako kupac ima bilo kakav prigovor na temelju članka 10 Zakona o zaštiti potrošača, obavijestite nas na [email protected]

Trgovac je odgovoran za materijalne nedostatke predmeta koji se prodaju na njegovom mjestu u skladu s odgovarajućim propisima, a posebno Zakonom o obveznim odnosima Republike Hrvatske i Zakonom o zaštiti potrošača.

Potrošač mora u napomeni o pogrešci detaljno opisati pogrešku i dopustiti prodavatelju da razmisli o pogrešci.
Molimo Vas da popunite obrazac za pritužbu koju ste primili prilikom kupnje i ispunite je robom i kopiju originalnog računa na adresu Martina Boss d.o.o., Domobranska 1, 10370 Dugo selo s naznakom “Internet prodaja” u roku od 14 dana.

Nalog za kupnju pohranjuje se u MARTINA BOSS d.o.o., a kupac može naručiti narudžbu u bilo kojem trenutku putem Vašeg računa u internetskoj trgovini. Nakon primitka robe MARTINA BOSS d.o.o. u roku od 8 dana po primitku pisane obavijesti i proizvoda, dužan je dati pismeni odgovor na pritužbu.
Prigovori poslani distribucijom paketa moraju biti ispravno zapakirani u kartonsku ambalažu.
Svi prigovori koji su nepropisno zapakirani i gdje su otkrivene mehaničke štete tijekom prijevoza neće biti preuzete, već će biti vraćene pošiljatelju.
Trošak povrata robe snosi kupac.

Stavke koje se ne mogu vratiti:
Poklon kartice
Pokloni
Prodajni predmeti
Nakon što primimo Vaš povratak i pregledamo, poslat ćemo vam e-poruku kako bismo vas obavijestili da smo primili vašu vraćenu stavku. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata.
Ako budete odobreni, Vaš će povrat biti obrađen.
Naknade za kašnjenje ili nedostatak (ako je primjenjivo)
Ako još niste primili povrat novca, prvo provjerite svoj bankovni račun.
Zatim se obratite Vašoj tvrtki za izdavanje kreditne kartice, a možda će proći neko vrijeme prije nego što povrat bude službeno objavljen.
Zatim kontaktirajte svoju banku. Često ima vremena za obradu prije objavljivanja povrata.
Ako ste sve ovo učinili i još niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na [email protected]
Ovisno o tome gdje živite, vrijeme koje će vam možda trebati da biste došli do vašeg razmijenjenog proizvoda može varirati.

Ako isporučujete stavku preko 75 EUR, razmislite o korištenju usluge dostave koju možete pratiti ili kupovine osiguranja dostave. Ne jamčimo da ćemo primiti Vašu vraćenu stavku.